Despre mine

Am un comportament și o gândire nepregătită pentru mine, din acest motiv scriu tot felul de nimicuri. Este unul din medicamentele care mă leagă pe o perioadă scurtă și din păcate nedeterminabilă. Deoarece nu am răbdare să gandesc, să scriu și apoi abia să public în unele momente o voi face spontan, pana la urma este un jurnal așa că mă voi comporta ca la mine acasă.

După cum am scris mai sus, ca să pot trăi am nevoie de diferite leacuri. Vreau să împart din experiența mea sufletească prin cuvinte, imagini și de ce nu și prin sunete. Sunt un om cu toane cum ar spune unii sau cu fițe alții, că am prea mult timp liber, ceea ce este total neadevărat. În fine, oricum omul perfect pentru mine nu voi fi cred niciodată și nici atât pentru alții deci nu emit pretenții nejustificate.

Am câteva însemnări scrise de mulți ani, abia astept să intru în ele să văd daca mai înțeleg ceva, am evoluat intr-o caricatură hidoasă sunt Frumoasa sau Bestia?

Reclame

8 gânduri despre „Despre mine

  1. Hi , salut ! Sunt blue cafe in vizita la” hailaocafea” hmmm , ce de cafea ..
    Nu ne-o face rau atata cafea ?!?( e un banc ,pe care nu ma astept sa-l cunosti) dar daca ” fetito ,vrei sa fim prietene” ?!? vreodata , o sa ti – l spun si o sa (ne)radem 😉
    Bye 4now..j.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s