Povesti de seara, inainte de culcare.

A fost odată…nu reamintesc cum a început ca se stie, ar fi prea lunga postarea.

A continuat asa: O propoziție simplă și concludenta – Guvernul a relaxat legile anti-coruptie ale tarii in ceas de noapte printr-o ordonanta de urgenta.

Acum continua: Noi vrem să cedeze ei nu si nu! Exista oare un plan atat de diabolic in spate pe care se bazează sau are pistolul la tâmpla si face ce i se dictează sau poate o târâie asa pana se împlinesc acele 10 zile? Dupa perioada asta are calculele făcute probabil, dar pana atunci, ce-și zic oare: Hai ca vorbesc eu cate ceva, ma iau de Iohanis apoi ii intimidez un pic si le spun ca depun plângere pentru cei care ma jignesc, apoi mai spun despre cat sunt de frumosi oamenii care m-au ales, apoi intri tu si povesti ca le-ai crescut pensiile, ei stii tu…de-alea comune!
Zilele următoare mai vedem ce mai zic astia raii ce nu ne lasa sa ne îmbogățim, sunt doar niste frustrați…asa ca da-i dracu ca-i păcălim. Suntem șmecheri? Hai, inca o data suntem noi cei mai șmecheri? Acum sa va aud pe toți, mai tare…S u n t e m noi cei mai șmecheri? Dada da da da dracnea!(N-am greșit cuvântul…parol)

Povestea continua, noi cei care ne dorim o Românie in care sa dormim cu ambii ochi închiși, ne iubim! (Daca tot vine Ziua Valentinului am băgat din top 🙂)

Din aceste doua variante habar nu am care este mai puternica:
În loc de orice demisie, sa puna osu’ la treaba si să aibă puterea sa se ridice din scaunul comod sa înfrunte nu sa dea bir cu fugiții daca într-adevăr sunt împotriva ordonanței OAMENII din cadrul PARTIDULUI și daca ne susțin cu adevărat?
Sau
Unele demisii ne fac pe noi de acasă si din strada sa vedem ca sunt solidari cu noi si deci mai multi cu noi. Puteți sa va închipuiți un cântar dinala vechi deobicei verde parca) cum daca luam dintr-o parte si punem in cealalta coboară mai aproape de pamant iar cealalta parte așteptam sa fie luată de vânt. Sii…păzea când cade! (Tradus pamant=NORMALITATE)

Oare ce planuri diabolice mai are si pentru ce trăiește, asa, zi de zi?
Ca de citit carti, jucat cu copiii, ceaiuri si cafele cu prietenii (copii, prieteni habar nu am daca are dar nici nu ma interesează), nu stiu cand are timp.

Un gând mai am, sa pun mana pe ciolan! 🙂))

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s